Den 21. første skoledag

I år er det 20 år siden, Fænøsund Friskole åbnede dørene for de første elever
Nyhed billede
Omkring 175 elever med forældre, søskende og bedsteforældre mødte lørdag d. 12. august 2017 op til første skoledag, den 21. i rækken. Skolen fylder 20 år i år. Hvert år har skolestarten forgået under den store, flotte rødbøg på skolens legeplads. Dette var dog forandret i år, idet den gamle bøg, som blev plantet til i slutningen af 1920'erne, ikke længere kunne klare at holde på sine grene. Derfor er den blevet savet ned og i løbet af sommeren lavet om til en skulptur, som bla. viser de værdier, skolen står for. Samtidigt er der blevet plantet en ny rødbøg ved siden af den gamle. Den kan nu vokse op og blive en del af skolens liv mange år ud i fremtiden.
Dagen stod i fortællingens og musikkens tegn, hvor alle fremviste deres resultater udendørs foran skolen i silende regn - men hvad gør det, når bare man har det godt sammen?

13-08-2017 LV

Forrige 10