• Fænøsund Friskole
  • mail@sundfri.dk

Flot danseshow

Dansetruppen, Uppercut, fra Nørrebro gav et fantastisk show

Fænøsund Friskoles elever på plads til danseteater Fænøsund Friskoles elever på plads til danseteater
Alice i Eventyrland, kun fortalt med kroppen som sprog. Det var det, der ventede alle skolens elever i Lillebæltshallen i dag. Hele ugen er der blevet lagt op til dette show, og inden påskeferien så nogle af eleverne Tim Burtons film om pigen, som bliver voksen, mens andre fik fortalt og arbejdede med eventyret.
Den 5 mand store dansetrup plus teknikker gav en meget flot fortolkning af eventyret, og det var imponerende, hvad de kunne udtrykke med deres kroppe i denne ekspressive forestilling.
Efter showet skulle elever og lærere også prøve nogle dansetrin og et par små dansefraser. Det var så her, man for alvor fik respekt for det arbejde, danserne havde ydet på scenen - for hvor er det svært og hårdt at holde kroppen i gang SÅ dynamsik, som gjorde.
Der blev danset, svedt og grinet i en times tid, og til sidst viste danseren, Lukas, nogle specielle moves, som nogle elever nok skal afprøve derhjemme, inden der er fredagsslik og Disneysjov.