• Fænøsund Friskole
  • Teglgårdsparken 38, 5500 Middelfart
  • mail@sundfri.dk

Vi har ledige pladser i 1. kl., 3. kl., 4. kl., 6. kl. og 8. klasse.

Vi har lejrbål her

Efter en lang mandag med tidlig afgang fra Middelfart, bød tirsdag på en god cykeltur til Svendborg

Nyhed billede
Afgang fra Middelfart kl. 6.23 en mørk mandag morgen vil normalt kunne tage modet fra de fleste. Men ikke eleverne i mellemgruppen. De nød den tidlige togtur og gensynsglæden ved mødet med deres cykler i Stenstrup, nord for Svendborg. Mandagen gik med undervisning i akvarel og landart samt en god gåtur på Øhavsstien, som går lige forbi hytten i Egebjerg. Mandag aften sluttede med bålhygge og skumfidusristning.
Tirsdag morgen var alle tidligt oppe for at kunne være klar til cykelturen til Naturama i Svendborg, hvor vi fik en fantastisk omvisning og gode fortællinger af de to naturformidlere Simon og Emil. Derefter var der tur til Svendborg centrum med fri tid i gågaderne.
Hjemturen til hytten bød på de dejligt udfordrende bakker på Alpevej. De bakker kan trække sveden frem på panden hos selv den mest garvede cykelrytter.
Efter aftensmad var der talentshow, som bød på stand-up, solosang, fitnessshow m.m.
I skrivende stund er der ved at falde ro på lejren. Onsdagen byder på en god cykeltur i området og bla. et besøg på det lokale bunkermuseum.