• Fænøsund Friskole
  • mail@sundfri.dk

Vi har ledige pladser pr. 1/8 i 0., 1., 2., 3., 4., 5., 7. og 9. klasse

Første skolefestdag 2016

Musik, sang og dans fyldte på en festlig første skoledag

Nyhed billede
168 elever med følge af søskende, forældre og bedsteforældre samt en del udgåede elever fyldte rammerne på Fænøsund Friskole ud på første skoledag, som traditionen tro blev afholdt en lørdag, så så mange som muligt har mulighed for at deltage på familiernes skole. Skoleleder, Dorte, Rud Mouboe, fortale om de trolde, hun havde talt med weekenden inden skolestart. De bor i den store høj midt på lejepladsen. I løbet af dagen øvede de enkelte grupper på skolen et optrin, som blev fremvist i gryden foran skolen med middagstid. Her blev en dejlig dag afsluttet på dansk, engelsk, japansk, frank og grønlandsk.
I skrivende stund er det nye skoleår allerede 3 dage gammelt, og der er en dejlig summen af liv i de gamle bygninger i Teglgårdsparken.