• Fænøsund Friskole

Fælles lejrskole på Sletten

Hvert 3. år tager skolen på fælles lejrskole

Nyhed billede
Spejderlejren Sletten, som ligger ned til Julsø ved Silkeborg, dannede rammen om årets fælles lejrskole med deltagelse af eleverne fra 1.-9. klasse. 0. klasse havde en overnatning hjemme på skolen.
Fællesoplevelser på lejren var morgensamlinger, fællesspisning, morgenmotion, posteløb, legeaktiviteter bla. arrangeret af FEMU og ældstegruppen, samt lejrskolefesten.
Lillegruppen var på udflugt til Himmelbjerget. Mellemgruppen byggede tømmerflåder mens ældstegruppen var på museumsbesøg i Silkeborg.
En stor flok fantastiske forældre sørgede for forplejningen til de ca. 200 personer, som var afsted i godt 3 døgn i uge 36.
Der er blevet hygget, snakket, grinet, grædt, pjattet, sunget og meget mere på turen.
Se meget mere på skolens Facebookside fra turen.