• Fænøsund Friskole
  • Teglgårdsparken 38, 5500 Middelfart
  • mail@sundfri.dk

Vi har ledige pladser i nuværende  0.kl, 2.kl, 3.kl, 5.kl og 7.klasse.

Matematik i det grønne

Det var 2. gang, at før-skolen og 0. klasse drog afsted for at modtage undervisning i skoven. Overskriften var matematik.

Nyhed billede
Vel ankommet i skoven blev eleverne delt op på hold med en før-skole-elev og en 0. klasses elev på hvert hold, og så skulle der regnes. Rundt omkring i skoven hang facit på regnestykker, som eleverne havde fået udleveret, og nu kunne 2 + 2 så give cirkushest og 5 + 3 kunne give popcorn. Hvordan ? Ja, prøv at gribe fat i skolens yngste og få dén forklaret.

Hjemme på skolen evaluerede 0. klasse dagen, og de var meget glade for matematik på den måde. Lærerne derimod var dybt imponerede over før-skolen som allerede nu er smadderdygtige til det der ude-skole, og klør på som om de aldrig har lavet andet. Og en 0. klasse som levede 100 % op til skolens værdier om ansvarlighed og fællesskab, da de på allerbedste vis tog hånd om de mindste og guidede dem igennem dagens undervisningsforløb.