Billedet på sidehoved
  • Fænøsund Friskole
  • Teglgårdsparken 38, 5500 Middelfart
  • 6441 0747
  • mail@sundfri.dk
image

             Vi har ledige pladser i 1. kl., 3. kl., 4. kl., 6. kl. og 8. klasse.

En Taske Fuld af Guld

Med højt humør og tasken fuld af mønter drog pigerne fra 3. klasse onsdag på tur til banken, hvor de skulle have vekslet de mange mønter fra frittermarkedet og cafe.

Nyhed billede
De seneste uger har 0. til 3. klasse bagt, syltede og produceret alverdens ting og sager i fritter-tiden. Varerne blev solgt til forældre og bedsteforældre i boden markedsugen.Særligt 2. og 3. klasse blev udfordret fagligt og socialt i ugen, hvor de skulle sidde ved kassen i markedsboden. Her skulle de selv stå for pengekassen, hvor der skulle modtages penge og selvfølgelig gives rigtigt tilbage.

Markedsugen blev som vanlig afsluttet med en fredagscafe, hvor der af børnene blev serveret kaffe. Te, kakao, samt vafler og forskellige hjemmebagte produkter.
Overskuddet fra frittermarkedet og frittercafe’en bruges til en udflugt for børnene i fritteren. Der er i den forbindelse afholdt en demokratisk afstemning, hvor børnene besluttede, at udflugten skal gå til Slotssøbadet i Kolding.

3. klasses piger afsluttede her onsdag markedet og cafe ‘en ved at bære de 15-20 kg mønter ned til bankens vekselmaskine, hvor de blev optalt Med de optalte mønter og sedler viste det sig at markedet og cafe’en havde skabt en mindre formue på godt 8800 kr.

Tak til de forældre og bedsteforældre, som støttede op om arrangementet.
Det er nu planlagt, at udflugten til Slotssøbadet bliver den 24. november.